Afspraak – Tandartspraktijk S.F. Joubert – Bolsward

Afspraak

Omdat het erg druk is, zijn wij op het moment niet in staat om voor u, binnen 14 dagen een controle afspraak in te plannen. Onze excuses hiervoor.

Bij Tandartspraktijk S.F. Joubert kunt u terecht op afspraak. Onze patiënten kunnen binnen 14 werkdag(en) terecht voor een controle. Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is.

Bellen voor een afspraak kan tijdens onze openingstijden.

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit. Of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.

Afspraken

Om altijd voldoende tijd voor iedere patiënt te hebben, werken wij met behandelingen op afspraak. Heeft u geen afspraak maar wilt u wel meteen behandeld worden, dan is de kans aanwezig dat wij u  moeten teleurstellen en dat willen wij graag voorkomen.

Een afspraak kan eenvoudig bij onze baliemedewerker, via telefonisch contact of via de e-mail. U krijgt een herinnering van uw afspraak per e-mail of SMS.

Het is prettig dat u op tijd op uw afspraak aanwezig bent, het liefst 5 minuten eerder. Indien u te laat komt voor een afspraak, loopt u het risico dat de behandeling niet geheel volgens planning kan worden voltooid of zelfs moet worden geannuleerd wegens het ontstane tijdgebrek.

Kunt u een afspraak niet nakomen, Laat dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch of via e-mail aan ons weten. Wij hebben dan nog voldoende tijd om de gereserveerde tijd aan een andere patiënt te geven.  Wanneer u de afspraak niet tijdig afzegt of niet komt opdagen, zal de voor u gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.

Het feit dat wij u helpen herinneren aan uw afspraak is een extra service. U blijft er zelf verantwoordelijk voor dat u op uw afspraak verschijnt. Bij herhaaldelijk niet nakomen van een afspraak of te laat afzeggen van een afspraak, behouden wij ons het recht voor om u uit te schrijven als patiënt van onze praktijk.

Wij vertrouwen op uw begrip.