Spoed – Tandartspraktijk S.F. Joubert – Bolsward

Spoed

De spoeddienst is uitsluitend bestemd voor patiënten met zeer ernstige klachten die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten. Deze spoeddienst is niet bedoeld voor uitgevallen vullingen en niet dringende pijnklachten.

Het telefoonnummer van de spoeddienst:

*Vrijdagmiddag van 12.00 tot 17.00 de dienstdoende weekendtandarts. – dit wordt vermeld op het briefje aangeplakt naast de deur van de praktijk of het staat op het bandje als u ons belt tel.nr. 0515-572049.

*Van maandag t/m donderdag vanaf 17.00 tot volgende ochtend 8.00.

Vrijdagmiddag na 17.00  tot maandagochtend 8.00.

Uitsluitend in geval van spoed (ongevallen, nabloedingen, ernstige pijn) kunt u contact opnemen met het Spoedplein via tel.nr. 085-822 16 60.

Spoedgevallen

Vraagt u zich af of er sprake is van spoed of denkt u dat behandeling misschien kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? De spoeddienst kan dit met u bespreken.  Deze spoeddienst is niet bedoeld voor uitgevallen vullingen en niet dringende pijnklachten.

In de informatie over mondgezondheid en op www.allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.

Bij acute pijn of andere spoedgevallen, belt u tijdens en buiten openingstijden: 0515-572049. Houd pen en papier bij de hand voor het noteren van gegevens.

Alleen in geval van ernstige pijn, nabloeding of een ongeval, kunt u ’s avonds  vanaf 17.00, in de weekenden tot zondag 8.00 en op officiële feestdagen contact opnemen met Spoedplein.   085-822 16 60
Dit spreekuur is niet bedoeld voor uitgevallen vullingen en niet dringende pijnklachten.

Houdt u er rekening mee dat de kosten van de behandeling, in de avonddienst of weekenddienst op kunnen lopen tot € 250,00, u contant dient te betalen en dat u een geldig identiteitsbewijs meeneemt.

*Voor behandeling na 18.00 uur, in het weekend, ’s nachts en tijdens feestdagen betaalt u bovendien een toeslag.

Tandartspraktijk S.F. Joubert