Spoed

Vraagt u zich af of er sprake is van spoed of denkt u dat behandeling misschien kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? De spoeddienst kan dit met u bespreken.  Deze spoeddienst is niet bedoeld voor uitgevallen vullingen en niet dringende pijnklachten.

In de informatie over mondgezondheid en op www.allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.

Bij acute pijn of andere spoedgevallen, belt u tijdens en buiten openingstijden: 0515-572049 . Houd pen en papier bij de hand voor het noteren van gegevens.

Houdt u er rekening mee dat de kosten van de behandeling in de avonddienst of weekenddienst op kunnen lopen tot € 250,00, u contant dient te betalen en dat u een geldig identiteitsbewijs meeneemt.

Alleen in geval van nabloeding of een ongeval, kunt u ’s avonds  vanaf 17.00 ,in de weekenden en op officiële feestdagen contact opnemen met Spoedplein

Spoed.nr. 058-8450939
website tandartsenspoedzorg https://www.mijnantonius.nl/spoedtandarts

 

Alleen in geval van nabloeding of een ongeval, kunt u s ‘ avonds  vanaf 17.00, tijdens de feestdagen en in de weekenden contact opnemen met Spoedplein

Dit spreekuur is niet bedoeld voor uitgevallen vullingen en niet dringende pijnklachten.

Houdt u er rekening mee dat de kosten van de behandeling ,in de avonddienst of weekenddienst ,op kunnen lopen tot € 250,00, u contant dient te betalen en dat u een geldig identiteitsbewijs meeneemt.  Mocht u griepverschijnselen hebben, wilt u dit dan melden.

 

 

 

 

Tandartspraktijk S.F. Joubert